Graffiti workshop reportage in het Straat museum

Graffiti workshop reportage in het Straat museum

We hebben in samenwerking met Performance Travel een erg leuk bedrijfsuitje op de foto gezet: een graffiti workshop bij het prachtige Straat museum.

Tijdens deze unieke en creatieve activiteit kregen onze collega’s de kans om hun artistieke kant te laten zien en samen kleurrijke kunstwerken te creëren. Het Straat Museum, gelegen in een inspirerende industriële ruimte, biedt een schitterend decor voor deze activiteit en gaf ons echt het gevoel onderdeel te zijn van de levendige street art-cultuur.

Denkt u erover na om een bedrijfsuitje te organiseren dat net even anders is? Een graffiti workshop biedt een perfecte mix van teambuilding, creativiteit en plezier. Het is een geweldige manier om collega’s samen te brengen en op een laagdrempelige manier iets nieuws te leren. Het werkt zowel ontspannend als inspirerend en levert bovendien een tastbare herinnering op.

Onze reportagefotografie sluit naadloos aan bij de dynamiek van een graffiti workshop. We leggen niet alleen de mooiste momenten vast, maar vertellen het complete verhaal van uw bedrijfsuitje. Van de eerste kennismaking met de spuitbussen tot het eindresultaat op de muur: elk spontaan moment en iedere interactie tussen de deelnemers wordt op een natuurlijke manier vastgelegd.

Onze fotografen zorgen ervoor dat de creativiteit en samenwerking centraal staan, waardoor u een tastbare herinnering heeft die de sfeer en energie van de dag perfect weergeeft. Deze aanpak maakt onze reportagefotografie de perfecte combinatie met een workshop zoals die in het Straat Museum. U krijgt niet alleen prachtige beelden, maar ook een visuele documentatie van een unieke ervaring voor uw team.


Maasstraat 144, 1078 HP Amsterdam
info@bedrijfsfototeam.nl
020-6711903
WhatsApp


Openingstijden:
Maandag tot vrijdag
09:00 / 18:00
Zaterdag
09:00 / 17:00