Groepsfoto’s
Portretten
Congresfotografie
Standfotografie

Welkom bij bedrijfsfototeam Amsterdam

Wij zijn al 60 jaar gespecialiseerd in zakelijke fotografie die de essentie van uw bedrijf en uw mensen vastlegt. Of het nu gaat om krachtige portretten, levendige groepsfoto’s, sfeervolle congresbeelden, of pakkende zakelijke reportages, wij zorgen ervoor dat uw visuele presentatie professioneel en onderscheidend is.

Met jarenlange ervaring en een passie voor ons vak, brengen wij creativiteit, technische expertise en oog voor detail samen. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en werken nauw met u samen om foto’s te maken die precies dat uitstralen wat uw merk zo bijzonder maakt. Van de eerste kennismaking tot de laatste nabewerking, wij staan voor u klaar met een flexibele en persoonlijke aanpak die resulteert in beelden die indruk maken.

Laat ons u helpen om uw verhaal te vertellen met beelden die blijven hangen. Ontdek onze diensten en ervaar zelf het verschil dat professionele fotografie kan maken.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en neem vandaag nog contact met ons op. Samen maken we van uw bedrijf het stralende middelpunt.

Omdat wij met een team zijn hoeft u nooit lang te wachten op uw foto’s.

Wij gaan voor u opzoek naar unieke invalshoeken en originele benadering van uw beelden.

Jarenlange ervaring, technische kennis en expertise.

Een goed portret is meer dan alleen een mooie foto, het is een weerspiegeling van de identiteit en cultuur van uw bedrijf. Onze fotografen werken nauw samen met u om een authentieke en representatieve uitstraling vast te leggen die past bij uw visie en doelen.

Meer foto’s >>

Een congres is meer dan alleen een bijeenkomst het is een gelegenheid waar ideeën worden uitgewisseld, connecties worden gemaakt en kennis wordt gedeeld. Ons ervaren team van congresfotografen begrijpt de dynamiek en sfeer van elk evenement en weet precies hoe deze vast te leggen in beelden die spreken.

Meer foto’s >>

Ons gespecialiseerde team voor groepsfotografie zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat de unieke dynamiek van uw team op een natuurlijke en authentieke manier wordt vastgelegd. Wij creëren beelden die de diversiteit en samenhang van uw groep laten zien, van formele teamportretten tot spontane, levendige opnames.

Meer foto’s >>


Maasstraat 144, 1078 HP Amsterdam
info@gelijk-inlijsten.nl
020-6711903
WhatsApp


Openingstijden:
Maandag tot vrijdag
09:00 / 18:00
Zaterdag
09:00 / 17:00